Openingsuren: DI - VR: 09U-12U/13U-18U | ZA: 09U-16U

Carrosserie

Carrosseriewerk op aanvraag

We bespreken carrosseriewerk op aanvraag. Je kan vrijblijvend een bestek opmaken bij AB Weltjens. Ook voor verzekeringen en na een ongeval zorgen wij voor een gedetailleerd bestek. De kostprijs hiervan bedraagt €100. Dit verrekenen we bij de herstelkosten.

Een herstel van de carrosserie na een ongeval kan al snel heel duur zijn. Bij AB Weltjens houden we de kosten zo laag mogelijk en de kwaliteit van onze service zo hoog mogelijk. Dit wil zeggen dat we altijd paraat staan om je te helpen met eender welke vraag.

0 +

Jaar ervaring

Carrosserie herstel of vervanging

Het is belangrijk dat je hulp vraagt van iemand die ervaring en kennis van het probleem heeft. Laat je dus helpen door ons professionele team met ervaring. Neem contact op om het probleem te bespreken en om te weten te komen hoe we jou kunnen helpen.

Carrosserie herstel of vervanging

Met carrosserie bedoelen we de bovenbouw van de wagen. Dit wil zeggen: de metalen constructie die de motor en andere machines beschermt. De ramen en lampen van je auto horen hier ook bij. De carrosserie is vaak het meest geraakt bij een ongeval. Meestal is de carrosserie herstelbaar. Maar soms is dit niet het geval. We doen er alles aan om een kwaliteitsvol herstel te leveren. Wanneer dit niet mogelijk is, laten we tijdelijk iets weten en stellen we de beste alternatieven voor.

Koplampen carrosserie herstellen

Koplampen hebben niet enkel een herstel nodig na een ongeval. Veel factoren zorgen voor slijtage aan deze lampen. Bijvoorbeeld zure regen, vuil op de weg tijdens het rijden en de ultraviolette straling van de zon. Voor je veiligheid is het belangrijk dat je koplampen piekfijn in orde zijn. Krassen, roest en matte plekken moeten dus zo snel mogelijk weggewerkt worden. Schuren en polieren zijn hier een goede oplossing voor.

Autoglas vervangen

Glas is redelijk fragiel. Het is dus logisch dat het vaak breekt bij een ongeval. Een sterretje op de voorruit valt meestal nog te herstellen. Als het glas in stukken gebroken is, gaat dit natuurlijk niet en moet er een nieuw raam geplaatst worden. Goede ramen bieden je veel veiligheid op de baan. Als je een nieuw autoraam plaatst, is het belangrijk dat je het juiste formaat koopt. Het is dus interessant om dit door een expert te laten doen. Zo ben je zeker dat je zo veilig mogelijk weer de baan op kunt.

Carrosserie uitdeuken

Kleine deuken wegwerken (uitdeuken) gaat vrij vlot. Bij grote of meerdere deuken is dit al wat lastiger. Daarom is het belangrijk om langs te komen zodat we de schade kunnen meten en gepast advies kunnen geven. Ons professionele team met jarenlange ervaring geeft je gepast en eerlijk advies zodat je zo snel en veilig mogelijk weer de baan op kunt. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak

Ab weltjens

Carrosserie

We helpen je graag verder met onze specialiteiten als autogarage.

Bumper carrosserie herstellen

Bumpers zijn het meest getroffen deel van de carrosserie bij een ongeval. We hebben veel ervaring met het herstellen van bumpers, we kunnen dus verschillende beschadigingen herstellen. We proberen zo hard mogelijk te voorkomen dat je een nieuwe bumper moet kopen omdat dit duur is.

Met een spotrepair bijvoorbeeld kunnen we de kosten van een kleine herstelling laag houden. Als er meerdere delen van de bumper beschadigd zijn, zoeken we een andere oplossing.

Sensoren van parkeerassistenten en rijhulpassistenten bevinden zich vaak ook op de bumper. Daarom is het belangrijk om het herstel te laten uitvoeren door professionals. Zo voorkom je dat deze assistenten storingen krijgen.