Openingsuren: DI - VR: 09U-12U/13U-18U | ZA: 09U-16U

Over ons

Wie zijn wij?

Ab-weltjens garage

Stefan Weltjens startte in 2001 de garage op. Hij richtte zich vooral op het verkopen van autobenodigdheden en auto-onderdelen. AB Weltjens is een familiebedrijf geworden toen Wim en Suzy in de zaak stapten. De dienstverlening van ons bedrijf is toen ook enorm uitgebreid.

Een goede service en verhouding prijs-kwaliteit aanbieden, vinden we belangrijk. Bij ons ben je als klant deel van de familie. Een goede communicatie is niet enkel aangenaam, maar zorgt er ook voor dat het werk sneller verloopt!

0 +

Jaar ervaring

Over ons

Familiebedrijf

AB-Weltjens is een echt familiebedrijf. Met onze werknemers en klanten gaan we ook om alsof ze familie zijn want dit maakt de samenwerking aangenamer!

Ervaring

Onze garage bestaat al meer dan 20 jaar. We hebben in deze periode veel ervaring opgedaan met het herstellen en vervangen van auto-onderdelen. Deze ervaring zetten we graag voor jou in!

Prijs-kwaliteit

Een goede prijs aanbieden en een goed herstel leveren is voor ons heel belangrijk. We geven dus graag eerlijk advies over hoe je de kosten zo laag mogelijk kan houden.

Ons team

Maak kennis met onze experts

Maximus Holden
Technician
David Alvarez
Main Mechanic
Bryn Mccormick
Technician