Openingsuren: DI - VR: 09U-12U/13U-18U | ZA: 09U-16U

FAQ

Veel gestelde vragen

Dit hangt af van wat er gerepareerd moet worden. Als het gaat om het herstel van een kleine deuk in de bumper, zal dit niet veel kosten omdat we dit snel kunnen oplossen. Als het gaat om het herstel van meerdere deuken in de bumper bijvoorbeeld, zal de prijs hoger liggen omdat we meer werk hebben. Nog een voorbeeld: het herstellen van koplampen kan duur zijn na een ongeval. Maar als het gaat om een probleem door slijtage of krassen, zal dit natuurlijk veel goedkoper zijn.
Dit verschilt per bestelde onderdeel. Banden zijn hier rond de middag beschikbaar als je ze voor 10u ’s ochtends bestelt. Voor andere onderdelen hangt het af van de beschikbare voorraad.

In de airco van je auto zit een koelmiddel, deze helpt je airco bij het koelproces. Het is belangrijk dat je dit koelmiddel regelmatig bijvult omdat je airco anders minder goed zal werken of zelfs kapot zal gaan. Het systeem wordt ook gesmeerd door olie. Wanneer dit niet goed onderhouden of gecontroleerd wordt, kan de airco compressor schade oplopen.

Neem contact op, we begeleiden je graag doorheen het hele proces. Aarzel ook niet om alle vragen te stellen die in je opkomen.