Openingsuren: DI - VR: 09U-12U/13U-18U | ZA: 09U-16U

SPUITCABINE

Hoe wij werken

Maak een afspraak

selecteer uw diensten

Project wordt uitgevoerd

Hoe wij werken

Maak een afspraak

selecteer uw diensten

Project wordt uitgevoerd

Spuitcabine

Je kan bij ons een spuitcabine huren om je auto efficiënt een nieuwe laag lak te geven. Deze cabine controleert en zuivert de kwaliteit van de lucht zodat je hier geen last van hebt tijdens het lakken.

Waarom een spuitcabine huren?

Spuitcabine met zuivere luchtstroom

Deze cabine zuivert de kwaliteit van de lucht in de werkzone, de cabine dus. Ze controleert ook de luchtstroom in de cabine, waardoor er geen lak in je gezicht komt. Verder houdt deze ook stof buiten zodat er geen stof tussen de carrosserie en de verf komen tijdens het spuiten.

Optimaal geregelde temperatuur

De temperatuur in de cabine wordt optimaal geregeld voor het spuiten van verf. De meeste verftypes moeten op een bepaalde temperatuur gespoten worden om een aantal mogelijke fouten te vermijden. Na het spuiten kan je de temperatuur in de cabine verhogen. Dit zorgt ervoor dat de lak sneller droogt. Sommige lakken harden pas echt uit bij een temperatuur vanaf 50°C.

goede homogene verlichting

Er is veel homogene verlichting in de cabine aanwezig. Zo mis je geen ongelakte delen door slechte zichtbaarheid of een verschil in kleur door lichtinval. Deze cabine is ook goed voor het milieu omdat het de verfdeeltjes die vrijkomen bij het spuiten, filtert.

Maak een afspraak

Ab weltjens

Neem contact op

We helpen je graag verder met onze specialiteiten als autogarage.

Verhuur spuitcabine

In onze cabine kan je jouw auto afplakken en een nieuwe laag lak geven in een veilige omgeving. Perfect dus voor carrosseriebouwers en autoliefhebbers die een wagen willen renoveren of onderhouden.

0 +

jaar ervaring